De rijlessen duren 6o minuten. In die tijd word je thuis opgehaald en thuis afgezet. Wil je ergens anders afspreken is dat uiteraard ook mogelijk. Tijdens de rijles haal je niemand op en breng je ook niemand thuis dus de instructeur is er uitsluitend voor jou en niemand anders.

Overigens rijdt u altijd in een recente, goed onderhouden lesauto welke is voorzien van de nodige accessoires. De lesauto is door het CBR goedgekeurd voor het geven van rijlessen, het verrichten van een tussen tijdse toets en praktijkexamens.

De rijlessen zullen plaatsvinden in en rondom Den Bosch. Je hebt je eigen vaste rij-instructeur. Dit werkt effectiever dan wisselende instructeurs, mede omdat een vaste instructeur als geen ander weet waar je in je opleiding staat. Na iedere les wordt je instructiekaart ingevuld zodat je overzichtelijk kunt zien wat je goed beheerst en waar je nog aan moet werken.

Pakketten

Wij bieden verschillende pakketten aan met een variërende hoeveelheid aan lessen. Om te kijken welk pakket het beste bij jou past, beginnen we altijd met een gratis proefles.

Losse lessen

Wanneer je de voorkeur geeft aan losse lessen doordat je bijvoorbeeld al een keer examen hebt gedaan kan dat ook bij onze rijschool. Mocht je twijfelen tussen een pakket of losse lessen is het altijd mogelijk om dit te bespreken met een instructeur, deze komt dan met een passende oplossing. Als je besluit om voor losse lessen te kiezen, is het verstandig om minstens 2 uur per week te gaan rijden om de continuïteit te waarborgen. Bovendien ben je dan ook sneller klaarvoor je praktijkexamen.

Overigens rijdt u altijd in een recente, goed onderhouden lesauto welke is voorzien van de nodige accessoires. De lesauto’s zijn door het CBR goedgekeurd voor het geven van autorijlessen en het verrichten van een tussen tijdse toets en praktijkexamens.